Het verhaal achter omareview.nl

Wij vinden dat het erg lastig is een keuze te maken uit het ruime aanbod aan producten voor oma op de markt. Op eigen houtje ben je vaak uren aan het zoeken zonder 100% zeker te weten dat je een goed product hebt gevonden. Met de vele aanbieders is een goede aankoop helaas niet vanzelfsprekend. Het probleem is dat veel aanbieders altijd zullen zeggen dat hun product het beste is. Ons doel bij de oprichting was om je niet langer te hoeven laten twijfelen. Je wilt natuurlijk graag snel weten wat het beste product voor oma in een bepaalde categorie is.

 

Om jou te helpen bij een goede aankoop hebben wij omareview.nl opgericht. Via ons zal je alleen nog maar de beste aankopen doen van 2023. Met ons team van de beste onafhankelijke producttesters ben je verzekerd van een betrouwbaar oordeel. Onze redacteurs zijn al jaren werkzaam in de branche van producten voor oma en blijven je graag de beste adviezen geven. Voorkom miskopen en volg het advies van omareview.nl!

Missie en Visie

Wij vinden dat jij als consument op nummer 1 staat. Onze missie is dat iedereen een goed product voor zijn/ haar kat kan vinden voor een eerlijke prijs. Wij geloven erin dat de zoektocht naar een goed product veel simpeler kan. Helaas kun je er niet blindelings op vertrouwen dat een verkoopsite altijd volledig eerlijk is over de producten die verkocht worden.


Om jou volledige transparantie te bieden op de markt van producten voor oma hebben wij omareview.nl opgericht. Ons belangrijkste doel is om dagelijks alleen maar tevreden gebruikers van onze site te hebben. Dit realiseren wij door met volledig onafhankelijke producttesters te werken met oog voor detail. Na het lezen van onze top 10 beste kattenproducten doet u voortaan geen miskopen meer en daar worden wij het allervrolijkst van!